Megelőzheti az influenzát! Itt van néhány hasznos tipp! - Vitaking

Hogyan előzze meg az influenzát?

Van néhány kiváló természetes mód arra, hogy növelje az immunrendszere ellenálló képességét, és egészséges maradjon – bármiféle oltás nélkül. Így előzze meg az influenzát:

A legfontosabb intézkedés az influenza megelőzésére, hogy rendszeresen fogyasszon D3-vitamint. A szükséges adagolási mennyiség: felnőtteknek naponta 5000 NE, gyerekeknek 2000 NE és csecsemőknek 1000 NE. Az év hidegebb hónapjaiban végig fogyassza. A D-vitamin elengedhetetlen az immunrendszer egészséges működéséhez.  Persze van még számos vitamin ami az immunrendszer működését fokozza. Érdemes beszerezni egy magas hatóanyagtartalmú multivitamint. Ez alap.

Ezen kívül néhány egyéb kiegészítő, melyek aktiválják az immunrendszert, és fokozzák működését:

Kolosztrum

A fehérjebevitel vagy kolosztrum kiegészítő – mindegyik fontos az immunrendszer tökéletes működéséhez. Ezek a tápanyagok lendületet adnak a mindennapi megpróbáltatásokhoz.
A kolosztrum a szülést követő néhány napban termelődő előtej. Ezt követően képződik a már teljesen folyékony állagú és fehér színű anyatej. Minden édesanya tisztában van azzal, hogy mennyire fontos az anyatej gyermeke számára. Csecsemőknek és kisgyermekeknek adhatja por vagy ízesített rágótabletta formájában is. Természetesen legjobb és legtermészetesebb formájában lenne tökéletes a fogyasztása – tehát anyatejből – viszont ez sokaknak nem adatik meg.

Probiotikumok

A Probiotikumok, különösen a lactobacillus és bifidobaktérium törzsek, biztosítják az egészséges emésztést, illetve a bélrendszer egészségét. Mivel az immunsejtek 80 százaléka a vékonybélben található, az egészséges emésztőtraktus elengedhetetlen a megfelelő immunitáshoz. A bélbaktériumok nagyon jótékony hatásúak, gátolják a kórokozók elszaporodását, és erős immunválaszokra ösztönzik a szervezetet a vírusokkal és baktériumokkal szemben.

Astragalus – kínai csüdfű

Mindenkinek, aki ki van téve a vírusoknak, ajánlott lenne Astragalust fogyasztania, hiszen segítségével szervezetünk nagyobb ellenállást biztosít a fertőzésekkel szemben. Az astragalus egy adaptogén gyógynövény. (adapto =  “beállítani”, gen = “termelő”) Az adaptogén gyógynövények kiegyensúlyozzák egyes belső elválasztású mirigyeink valamint az immunrendszerünk működését. Ha kell lelassítják a túlműködő szerveinket, ha kell felgyorsítják az alul működő szerveket.

Alvás

Az ősz és a tél folyamán biztosítson magának elegendő időt alvásra. Az alvásmegvonás az immunrendszer károsodott működését eredményezheti. A fentieken kívül fogyasszon tápláló, meleg ételeket, mint pl. különféle levesek, illetve sok zöldséget és gyümölcsöt, amelyekben sok antioxidáns van.

Végül fontos megjegyezni, hogy az influenza elleni oltás károsak az egészségre. Ezek influenzás tüneteket okozhatnak, és egyéb káros hatásokat, beleértve az izombénulás tünetegyüttesét. Az influenza vakcinák többszöri vizsgálata során bebizonyították, hogy hatástalan, különösen a kisgyermekek és az idősek számára, a lakosságból leginkább ők fogékonyak az influenza szövődményeire.

Forrás: naturalnews.com

Termékeinket keresse kedvenc vitamin üzletében, bioboltjában vagy patikájában!

Vitaking partnerek térkép