Mentőállomás: Ismét lehetőségünk volt támogatni egy nagyon jó ügyet!

Néhány héttel ezelőtt az Országos Mentőszolgálat Veszprémi Mentőállomása adománygyűjtés útján szeretett volna beszerezni néhány ózongenerátort.

Ezek az eszközök azért szükségesek, mert az elmúlt időszakban ha lehet, még fontosabbá vált a mentőautók megfelelő tisztántartása és fertőtlenítése. Az ózongenerátorok segítenek abban, hogy maradéktalanul fertőtleníteni tudják az autókat, naponta többször is. Egy ilyen készülékkel körülbelül fél óra alatt tudják teljesen tisztává varázsolni a gépjárműveket.

Jelenleg a mentőállomás 6 nappali és 3 éjszakai mentőautó tisztántartását oldja meg a dolgozókkal. Nátrán Albin, vezető mentőtiszt elmondása szerint az ózongenerátorok kiemelten fontosak a munkájuk során, ezért szerettek volna segítséget kérni az ügy megvalósításához.

A Vitaking Kft. mindig is nagyon fontosnak tartotta az ilyen és ehhez hasonló ügyek támogatását, ezért nem volt kérdés, hogy mi is segítünk a mentősöknek az eszközök beszerzésében. Pénz helyett viszont úgy gondoltuk, hogy két megvásárolt generátorral járulnánk hozzá a betegek és a mentősök alapvető biztonságához és egészségének megőrzéséhez.

Az adományt Nagy Andor ügyvezető adta át a napokban a Veszprémi Mentőállomás dolgozóinak, akik láthatóan nagy örömmel fogadták a készülékeket.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy hozzájárulhattunk a munkájuk sikeréhez és a biztonságukhoz egyaránt.