Alap vitamin a mindennapokra

A Vitaking Multi Basic Profi bőséges hatóanyag tartalmú, kiegyensúlyozott alap vitamin és ásványianyag komplex, 30 napi csomag nem dohányzó, átlagos terheltségű felnőtteknek és tinédzsereknek.

A benne található c-vitaminhoz hozzáadott rengeteg citrus bioflavonoid, acerola és csipkebogyó segít, hogy a C-vitamin még jobban hasznosuljon a szervezetében.

Természetes E-vitamin (a természetben előforduló E-vitamin változatok alfa-, béta-, delta-, és gammatokoferol), D3-vitamin és bétakarotin biztosítja a maximális felszívódást és a nagy hatékonyságot. A bétakarotin az A-vitamin elővitaminja. Az egészséges szervezetünk képes ebből előállítani A-vitamint mégpedig pontosan annyit, amennyire szüksége van.

A B-vitamin komplex család tagjainak mindegyike fontos szerepet játszik a szervezetben, elsősorban az idegrendszerre vannak hatással. A nem túl nagy adagokban rendszeresen bevitt B-vitaminok jól oldják az idegi feszültséget. A B-vitaminok pozitívan befolyásolják a test energia-háztartását is.

Az ásványi anyag tablettában cink, jód, vas, magnézium, kalcium, mangán és réz található. Az ásványianyagok és a nyomelemek előállítására a szervezetünk képtelen. Hiányuk éppen úgy gondot okoz a szervezetben, mint a vitaminok esetében. Ahogy létezik c-vitamin vagy d-vitamin hiány, éppen úgy ismerjük a cink vagy a magnézium hiány tüneteit.

A kelp tablettában rengeteg nyomelem található, többek között jód is. A jód szükséges a szervezet számára az alábbi funkciók ellátásához: pajzsmirigyhormonok termelése és a pajzsmirigy normál működése, az anyagcsere szabályozása. Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához. Szerepe van a bőr normál állapotának fenntartásában is. A Multi Basic csomag tagjai legoptimálisabban így együtt fogyasztva tudják kifejteni hatásukat. Egy doboz vitamincsomag 30 napi adagot tartalmaz.

Minden egyes adag praktikus kiszerelésben található, külön kis tasakokba van csomagolva, így Ön könnyedén magával tudja vinni bárhova, és az étkezések mellé elfogyasztani.