Ehetünk-e úgy, hogy a rák éhezzen?
A diéta nem csupán a rák megelőzésének lehet eszköze, de már kifejlett daganatok esetén is hatékony eszköz.
Dr. William Li a rák kezelés új módszerét mutatja be: az angiogenezist, ami a tumort tápláló ereket célozza. Az első legfontosabb és legjobb lépés: együnk rák ellenes ételeket, melyek saját területén győzik le a rákot.
Az előadás 13. perce körül van egy táblázat ami nem lett lefordítva, de alább felsoroljuk az ott ajánlott anti-angiogén (rákellenes) ételeket:
- Zöld Tea
- Vörös szőlő
- Levendula
- Eper
- Vörös bor
- Tök
- Földi szeder
- Kelkáposzta
- Tengeri uborka
- Málna
- Kínai kel
- Tonhal
- Áfonya
- Szójabab
- Petrezselyem
- Narancs
- Ginzeng
- Fokhagyma
- Grépfrút
- Maitake
- Paradicsom
- Citrom
- Édesgyökér
- Oliva olaj
- Alma
- Kurkuma
- Szőlőmag olaj
- Ananász
- Szerecsendió
- Keserű csokoládé
- Cseresznye
- Articsóka
Érdekes az előadás azon része, ahol a professzor bemutatja, miként értek el 70-100%-os eredményt pusztán azáltal, hogy a külön-külön is hatékony ételeket (teákat) keverékként alkalmazták.
forrás: naturhirek.hu