Adni öröm! – A Veszprémi Családsegítő Központnál jártunk!

A koronavírus járvány következtében sajnos nagyon sok ember került szorult helyzetbe, hiszen többen elvesztették a munkahelyüket és ezzel együtt a megélhetésüket is. Ez pedig hosszú távon igen komoly nehézségeket okozhat egy-egy család életében. Az ilyen szituációkban jól jön minden segítség.

Ezt a Vitaking csapata is így gondolja, ezért az elmúlt pár héten szorgosan gyűjtötte az élelmiszert, tisztítószert és az olyan tárgyi adományokat, amivel a járvány miatti korlátozások következtében a nehéz helyzetbe került családokat tudják segíteni a Veszprémi Családsegítő Központ munkatársai.

Mivel a jelenlegi helyzetben még az átlagosnál is fontosabb az immunrendszerünk megfelelő és hatékony működése, úgy gondoltuk, hogy az alapvető élelmiszerek biztosítása mellett a családok egészségét is szeretnénk vitaminjainkkal támogatni. Így a munkatársak által felajánlott élelmiszerek mellett multivitamin készítményeket is vittünk a Családsegítő Központnak, hogy ennyivel is hozzájárulhassunk a rászoruló családok egészségének megőrzéséhez.

Horváthné Kecskés Diána intézményvezető köszönetét fejezte ki:

„Köszönöm a Családsegítő Központ nevében a felajánlást. Napi szinten keresnek meg bennünket rászoruló családok, hogy segítsük őket élelmiszerrel, tisztálkodó szerrel. Nagyon rossz nemet mondani. Akkor tudjuk ezeket a kéréseket teljesíteni, amikor kapunk adományokat, mint ahogy most tőletek kaptunk, úgyhogy köszönjük szépen.”

Nagyon kedves, segítőkész emberek dolgoznak nap, mint nap az intézményben, hogy kezeljék a kialakult helyzetet, így mi is arra buzdítunk Téged is, hogy ha szeretnél és tudsz is segíteni, ne habozz. Vedd fel a kapcsolatot velük, vagy a közeledben lévő karitatív szervezetek egyikével és segíts, ahogy tudsz! Együtt ez is menni fog.

Az alábbi videóban megnézheted a készülődés és az átadás pillanatait.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .