Hogyan csökkenthető a születési rendellenességek száma?

Videósorozatunk legújabb részében folytatjuk tovább a szerves-szervetlen, mesterséges-természetes témát. Ez alkalommal szó lesz az aktív-inaktív formákról is, hiszen nem mindegy, hogy egy adott anyag mennyire lesz hatékony a szervezetünk számára. Aktuális témánkat is ennek fényében vizsgáltuk meg.

Legújabb videónkban Nagy Zsolt a folátról és annak aktív formájáról, a folsavról beszél nektek. A folsavról régóta bizonyított tény, hogy csökkenti a megnövekedett homocisztein szintet, valamint a születési rendellenességek számát. Emellett néhány ráktípus kezelésében is nagy sikereket értek el vele.

A fent említett eredményeket kimondottan a folsavval érték el, ami egy inaktív, mesterségesen előállított változat. Zsolt a videóban elmondja, miért volt szükség erre a lépésre és miért nem maradhatott meg az eredeti, természetes forma.

Hogyan csökkenthető a születési rendellenességek száma? Hogyan csökkent a folsavnak köszönhetően a vastagbélrákban szenvedők száma? Melyik formáját érdemes választanod a folsavnak?

A fenti kérdések mindegyikére választ kaphatsz Zsolt legújabb videójából.

Ha nem szeretnél lemaradni a további videókról sem, iratkozz fel a Youtube csatornánkra, és azonnal értesítést kaphatsz a legújabb részek feltöltésekor.