Érték Minőség Nagydíj

A Vitaking Multi Profi csomagok 2018-ban, 2019-ben és 2020-ban is kiérdemelték az Érték és Minőség Nagydíj Védjegy kitüntetését, mely egy új védjegy a kiváló minőségű áruk és szolgáltatások színterén.

Multi Profi termékcsaládunk a 2017-es évben a Magyar Termék Nagydíjat is elnyerte, amely egy objektív minősítési rendszer. Kitüntetettjei azon vállalkozások és személyek voltak, akik tevékenysége vagy megvalósított produktuma magas hozzáadott értéket képviselt kereskedelmi és társadalmi tartalmában egyaránt, hozzájárulva egy erősebb gazdaság megvalósulásához.

A korábbiakban ez volt az egyetlen nem szakma-specifikus tanúsító elismerés, melyre a gazdaság egész területéről, önkéntes, nyilvános pályázat útján lehetett jelentkezni.

Az Érték és Minőség Nagydíj küldetése

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismeréseés díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen magas minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

A Nagydíj elnevezése közvetlenül utal annak tartalmára, jelzi a védjegyoltalom jogosultjainak és partnereinek filozófiáját és elkötelezettségét. A valódi értékekre irányítja a figyelmet, elutasítva a hamisat, a silány minőséget.

A pályázat díjazottjai olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez.

Köszönjük!

Ez egy olyan siker, amit a partnereink, vásárlóink nélkül nem értünk volna el.Minden egyes fogyasztónk és partnerünk hozzájárult ahhoz, hogy ilyen népszerűvé és sikeressé váljanak ezek a termékek. Mára elmondhatjuk, hogy Magyarország egyik legkeresettebb multivitamin családjáról van szó és ez óriási dolog, nagyon nagy öröm számunkra.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com