Multi Basic Profi vitamincsomag

Multi Basic Profi vitamin - magas hatóanyagtatalommal - Vitaking
Multi Basic Profi vitamin - magas hatóanyagtatalommal - VitakingVitaking Multi Basic Profi vitaminVitaking Multi Basic Profi vitamin

Multi Basic Profi egy alap, √°m magas hat√≥anyag tartalm√ļ vitamin kieg√©sz√≠t√©s 14 √©v feletti di√°koknak √©s felnŇĎtteknek. Fogyaszd minden nap √©s vitaminokb√≥l bŇĎs√©gesen el lesz l√°tva a szervezeted! A csomag √°sv√°nyi-anyag √©s nyomelem tartalma megakad√°lyozza, hogy m√©g a mai rossz t√°pl√°lkoz√°si szok√°sok mellett is hi√°ny keletkezzen b√°rmelyik √∂sszetevŇĎbŇĎl. A meg√ļjult formul√°ban folsav helyett fol√°t tal√°lhat√≥ (a folsav term√©szetben elŇĎfordul√≥ form√°ja), √©s a B12 vitaminb√≥l is a term√©szetes, biol√≥giailag akt√≠v form√°j√°t tal√°lod benne. A Vitaking Multi Profi term√©kcsal√°d tagja, mely¬†2017-ben Magyar Term√©k Nagyd√≠jat¬†nyert, 2018-ban pedig elnyerte az¬†√Črt√©k √©s MinŇĎs√©g Nagyd√≠jat!¬†

Alap Multivitamin, magas hatóanyagtartalommal

Multi Basic Profi –¬†√Črt√©k √©s MinŇĎs√©g¬†Nagyd√≠jas¬†¬†term√©k, mely haz√°nk legrangosabb minŇĎs√≠tŇĎ rendszere, a minŇĎs√©g elismer√©se.

 

A Vitaking Multi Basic Profi egy kiegyens√ļlyozott alap vitamincsomag nem doh√°nyz√≥, √°tlagos terhelts√©gŇĪ felnŇĎtteknek √©s tin√©dzsereknek.

N√©h√°ny ok, ami√©rt Neked is sz√ľks√©ged van erre a mindennapi kieg√©sz√≠t√©sre:

  • N√©mely √∂sszetevŇĎje hozz√°j√°rul¬†az immunrendszer norm√°l mŇĪk√∂d√©s√©t.
  • Egyes √∂sszetevŇĎi sz√ľks√©gesek az idegrendszer megfelelŇĎ mŇĪk√∂d√©s√©hez.
  • A napi csomagokban tal√°lhat√≥ B-1 vitamin (tiamin) hozz√°j√°rul az ideg¬≠rendszer norm√°l mŇĪk√∂d√©s√©¬≠hez.
  • C-vitamin tartalma hozz√°j√°rul¬†a f√°radts√°g √©s a kif√°rad√°s cs√∂k¬≠kent√©s√©hez.

Mi van a dobozban?

Minden doboz tartalmaz 30 k√©nyelmesen hordozhat√≥ csomagot, ami minden l√©tfontoss√°g√ļ vitamint √©s √°sv√°nyi anyagot tartalmaz a lehetŇĎ legterm√©szetesebb form√°ban.

Minden napi csomag tartalmazza az alábbi 6 készítményt:

  • 1 db B1 vitamin kapszula
  • 1 db B-50 komplex vitamin tabletta
  • 1 db bioflavonoidos 1000 mg-os C-vitamin tabletta csipkebogy√≥val √©s acerol√°val
  • 1 db Multi Mega Miner√°l ‚Äď √°sv√°nyi anyag tabletta
  • 1 db Sea kelp tengeri moszat tabletta
  • 1 db Vitamax l√°gyzselatin kapszula: A-vitamin, b√©ta karotin form√°ban; D-vitamin, E-vitamin kevert tokoferolok, √©s szel√©n)

Kinek aj√°nljuk?

√Ātlagos terhelts√©gŇĪ felnŇĎtteknek √©s iskol√°soknak 14 √©ves kor felett mindennapi fogyaszt√°sra. Komolyabb szellemi terhel√©s eset√©n v√°lassza ink√°bb a Vitaking Multi Plus Profi term√©k√ľnket, 50 √©ves kor felett pedig a Vitaking Multi Senior Profi csomagot.

Mit várhatsz az alkalmazásától?

Vitaminokb√≥l bŇĎs√©gesen el lesz l√°tva a szervezete. A Multi Basic csomag √°sv√°nyianyag √©s nyomelem tartalma megakad√°lyozza, hogy m√©g a mai rossz t√°pl√°lkoz√°si szok√°sok mellett is hi√°ny keletkezzen b√°rmelyik √∂sszetevŇĎbŇĎl.

Kinek nem javasoljuk a Vitaking Multi csomagok szedését?

B√°rki, aki ismert betegs√©ggel rendelkezik vagy gy√≥gyszert szed, a csomagjaink alkalmaz√°s√°t mindenk√©ppen besz√©lje meg orvos√°val. ‚Ä®Val√≥sz√≠nŇĪleg a vitaminok √©s a csomagban tal√°lhat√≥ egy√©b t√°panyagok befoly√°solni fogj√°k a gy√≥gyszer√©nek adagol√°s√°t.

Hogyan kell szedni a Multi Basic csomagot?

A nap sor√°n b√°rmelyik fŇĎ√©tkez√©s ut√°n k√∂zvetlen√ľl, vagy az √©tkez√©s k√∂zben c√©lszerŇĪ elfogyasztani, hogy a kieg√©sz√≠tŇĎk min√©l jobban √∂sszekeveredhessenek az elfogyasztott √©telekkel. Nem az a l√©nyeg, hogy min√©l gyorsabban felsz√≠v√≥djanak, hanem az, hogy min√©l egyenletesebben t√°pl√°lj√°k a test√©t. Soha ne vegye be √©hgyomorra! A legjobb, ha azzal az √©tkez√©ssel fogyasztja, amelyik tartalmaz n√©mi zsirad√©kot is. Ez is jav√≠tja a hasznosul√°st.

 

Nézd meg a többi díjnyertes multivitaminunkat is!

Figyelmeztetés

A felhaszn√°l√°si javaslatban megadott mennyis√©get ne l√©pje t√ļl! A term√©k nem helyettes√≠ti a vegyes √©trendet √©s az eg√©szs√©ges √©letm√≥dot. A doboz gyermekek elŇĎl gondosan elz√°rva tartand√≥!

Napi ajánlott mennyiség

1 csomag √©tkez√©s k√∂zben, vagy k√∂zvetlen√ľl √©tkez√©s ut√°n

Kiszerelés

30 napi

O√ČTI bejegyz√©si sz√°m

13745/2013

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Multi Basic Profi vitamincsomag”

Ez a weboldal az Akismet szolg√°ltat√°s√°t haszn√°lja a spam kiszŇĪr√©s√©re. Tudjunk meg t√∂bbet arr√≥l, hogyan dolgozz√°k fel a hozz√°sz√≥l√°sunk adatait..

√Črdekelhetnek m√©g…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Share This