Mega B-50 komplex

Mega B-50 komplex
Mega B-50 komplexMega B-50

A Mega B-50 egy remek, valóban nagy potenciájú étrend-kiegészítő, ami tartalmazza az összes B vitamint, ami szükséges lehet a szervezetének. A B-vitamin valójában nem egyetlen vitamint takar, hanem egy egész vitamin családot (B1, B2, B3, B6, folsav, B12, biotin és pantoténsav). Így tehát, mivel a különböző B-vitaminok szorosan kötődnek egymáshoz, célszerű őket együtt fogyasztani.

A Mega B-50 nagy potenciájú étrend-kiegészítő, ami tartalmazza az összes B vitamint, ami szükséges lehet a szervezetének normál működéséhez. Az 1900-as évek elején jöttek rá arra, hogy a B-vitamin valójában nem egyetlen vitamint takar, hanem egy egész vitamin családot (B1, B2, B3, B6, folsav, B12, biotin és pantoténsav). Így tehát, mivel a különböző B-vitaminok szorosan kötődnek egymáshoz, célszerű őket együtt fogyasztani, mert ha elválasztjuk őket, nagyban gátoljuk a kiegyensúlyozott egészként működő vitamin-komplex hatásfokát.

A B-vitamin komplexnek köztudomásúan stressz-csökkentő hatása lehet. A nem túl nagy adagokban rendszeresen bevitt B-vitaminok oldhatják az idegi feszültséget.

Számos B-vitamin játszik katalizáló szerepet az ingerületátvivő anyagok és az idegsejtek felépítésében. Részt vehetnek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárulhatnak a normál pszichológiai funkció fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. Például a B12-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.  A B7-vitamin, más néven biotin pedig hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához is. A B3-vitamin (niacin) és a pantoténsav hozzájárul a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez. A pantoténsav még emellett hozzájárul a normál mentális teljesítményhez.

 

Mega B-50 a következő B-vitaminokat tartalmazza:

  • B1-vitamin
  • B2-vitamin
  • B3-vitamin (niacin)
  • B5-vitamin, más néven pantoténsav
  • B7-vitamin (biotin)
  • B12-vitamin
  • Folsav

 

Egyes B-vitaminok szedése mellett célszerű folyamatosan pótolni a C-vitamint is a szervezetben. A Stressz B-komplex készítmény már tartalmaz C-vitamint is.

 

Figyelmeztetés

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség

1 tabletta

Kiszerelés

60 tabletta

OÉTI bejegyzési szám

13670/2013

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Mega B-50 komplex”

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Érdekelhetnek még…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com