Vitaking téli katalógus

A Vitaking téli katalógus hátulján a következő idézet olvasható:”A vitamin olyan anyag, ami akkor okoz betegséget, ha nem esszük meg.” Ez az egyik kedvencünk Szent-Györgyi Alberttől!

Tudósunk fenti kijelentése a téli időszakban kiemelten érvényes. Miért van az, hogy télen még gyakran az autónkkal is többet törődünk, mint a saját testünk egészségével? Rakunk rá téli gumit, feltöltjük fagyállóval… A testünk nem érdemli meg, hogy feltöltsük télálló, immunerősítő tápanyagokkal? Nem érdemeljük meg, hogy egy valóban ellenálló, jól működő immunrendszerünk legyen és ne döntsenek le a lábunkról a télen oly divatos betegségek? De igen! Ebben segít a Vitaking téli katalógus, hogy Ön valóban azokat a termékeket válassza, amire valóban szüksége van.

Télen is egészségesen? Nem lehetetlen!

A téli időszak az évnek az a szakasza, amikor az embereknek egy tökéletesen, kifogástalanul működő immunrendszerre van szükségük azért, hogy elkerüljék a megfázásokat, az influenzát és általában a tél derekától az első tavaszi gyümölcsök megjelenéséig tartó “betegségszezont”.

A napfény hiányában csökkenő d-vitamin szint a vérben, a természetes c-vitamin források eltűnése az étrendből, magasabb cukor és zsírtartalmú étrend együttesen rontja a vitamin ellátottságot, aminek kompenzálására kitűnően alkalmas a következő oldalakon bemutatott Vitaking termékcsalád.

A Vitaking téli katalógus remek ötleteket ad, hogy hogyan töltse fel magát a téli, vitaminhiányos időszakra. Válassza ki az Önnek a legmegfelelőbb termékeket!

Próbálja ki minőségi termékeinket! Választhat önálló vitaminokat, gyógynövényeket, vagy legjobb, Magyar Termék Nagydíjat nyert Multi Profi termékcsaládunk valamelyik tagját szervezete feltöltésére. A tiniktől kezdve a nyugdíjas korosztályig mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb terméket.

A katalógust keresse kedvenc vitamin üzletében, vagy lapozza át online!