Tavaszi feltöltődés csomagok 10% kedvezménnyel! - Vitaking

Itt a tavasz!

A tavasz a megújulás időszaka. Ahogy a természet is megújul, a szervezetünknek is szüksége van megújulásra. Töltődjön fel, és hozza magát csúcsformába! Most ehhez nyújtunk segítséget tavaszi akciós csomagajánlatainkkal!

Készültünk Önnek néhány akciós ajánlattal, ami segítségére lehet a tavaszi feltöltődésben, méregtelenítésben.

Tavaszi megújulás csomag

A csomagban található két termék ideális kiegészítője a tavaszi diétáknak. A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az immunrendszer normál működéséhez és a fáradtság csök­kentéséhez. A máriatövis a tavasz egyik legnépszerűbb gyógynövénye. Hozzájárul a máj méregtelenítéséhez elősegíti az emésztést és a test tisztulását. Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó teljesítményekre, amikor alkoholt fogyasztunk, gyógyszert szedünk vagy nehéz, zsíros ételeket eszünk. Ezért fontos, hogy valamilyen módon megpróbáljuk védeni, illetve segíteni regenerálódását a rengeteg megterhelés után. Ezt szolgálja a máriatövis gyógynövény, amely segít a máj megfelelő működését. Szerezze be a két terméket most csomagban olcsóbban kedvenc vitamin üzletében!

Ideális összeállítás a stressz ellen!

Az akciós csomag két összetevője a Vitaking Stressz B-komplex, és a Magnézium citrát + B6 vitamin készítmény. Egyes B-vitaminok és magnézium hozzájárulnak idegrendszer normál működéséhez, és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Ne stresszeljen! Most csomagban olcsóbban szerezheti be kedvenc vitamin üzletében ezt a két terméket!

Tavaszi feltöltődés hölgyeknek

A csomagba egy doboz Acai Berry és egy üveg Vitafer liposzómás vas került. Az Acai Berry évek óta az egyik legfelkapottabb élelmiszer. Kiváló tápanyagforrás, a tavaszi diéták kedvenc kiegészítője. A Vitafer liposzómás folyékony vas egy remek megoldás a vaspótlásra: kiváló felszívódással, emésztési és székletproblémák nélkül és fémes mellékíz nélkül!

Tavaszi csomag férfiaknak

A csomagban egy doboz Saw Palmetto (fűrészpálma) és egy doboz Omega 3 található. A fűrészpálma (saw palmetto) igazán hatékony segítség a férfiaknak. A fűrészpálma hozzájárulhat a prosztata egészségének fenntartásához. A halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez, a DHA hozzájárul a normál agymű­ködés és normál látás fenntartásához.. Szerezze be csomagban kedvezőbb áron!

Az kedvezményes csomagokat keresse kiemelt partnereinknél!

Vitaking partnerek térkép