Fogyasztói vélemények

Olvassa el elégedett fogyasztóink véleményét és tapasztalja meg Ön is az állandó egészség élményét!

Miért érdemes vitaminokat fogyasztani?

“Rendszeresen fogyasztom az Omega-3 kapszulát. Stabilizálódott a vérnyomásom, rendeződött a koleszterinem. Ajánlani tudom mindenkinek, különösen azoknak akik nem szeretik a halat. Minden cukorbetegnek különösen ajánlom.”

“A csontritkulásom laboratóriumi eredményei számszerűsítik a vitamin hatásosságát: ott, ahol már a szintentartás is eredmény, a 2 évvel ezelőttihez képest javulás következett be. Mindenkinek csak ajánlani tudom, illetve ajánlom is ezt a terméket.”

“Gymnema Sylvestre gyógynövényt szedek egy ideje, látványos eredménnyel. Amióta fogyasztom sokkal kevesebbet eszem, hamarabb jól lakom, nem gyötör az éhség. Látványosan fogytam, a cukorszintem is jó. Nekem bevált, mindenkinek megér egy próbát!”

“B-vitamin komplexet fogyasztok – Hosszabb antidepresszáns szedést megelégelve kezdtem el szedni a terméket, kiegészítve omega 3-mal, és egy hónap után teljesen abba tudtam hagyni a gyógyszer szedését. Azóta több mint 1 év telt el és szuperül vagyok! Köszönöm nagyon.”

“Kb. 1,5 éve szedem ezt a terméket – B-komplex – nagyon sok nehézségen segített át, hogy könnyebben viseljem (pánikbetegség, idegi kimerültség, reflux). Csak ajánlani tudom azoknak, akiknek nehézségei vannak az életben stressz, betegség.”

“A Magnézium étrend-kiegészítő kapszulának kétféle nagyszerű hatását tapasztaltam: Egyrészt teljesen elmúlnak tőle a lábamban időnként megjelenő izomgörcsök, ami sokat segít, mivel régebben hónapokon keresztül, szinte naponta nagyon erős izomgörcsök voltak a lábamban, amiken semmilyen más kiegészítő nem javított.”

“Semmi különleges tapasztalatom nincsen az étrend kiegészítőkkel, esetleg csak annyi, hogy évek óta nem voltam beteg és a családom sem, megszűnt a hajhullásom (cinket is ettem!).

A labor eredményeim (többek között a vérképem) tökéletesnek mondhatók. Jó a közérzetem, fitt vagyok 50 évesen, pedig a “rossz nyelvek szerint” 10 évet nyugodtan letagadhatok. 🙂 Kell ennél több?”

“A Q-10-et már talán 15 éve is, hogy ismerjük. Természetgyógyász javaslatára napi 120 mg-ot szedünk (a feleségem és én is).

Úgy érezzük, hogy kevésbé vagyunk fáradékonyak a sok munka dacára. Ez a készítmény ár-érék arányban a legmegfelelőbb számunkra. Azért szoktunk viszonylag sokat rendelni, mert az egész család szedi.

Az Acidophilust csak emésztési zavarok esetén szedjük, vagy antibiotikum kezelés mellett, vagy után. Megnyugtató érzés, hogy mindig van a hűtőszekrényben egy dobozzal.”

“Az egyik legnagyszerűbb multivitamin csomag összeállítás. Sajnos a piacon nincs hozzáfogható emelt dózisú multivitamin készítmény.

A Multi Alap az egyik legnagyszerűbb multivitamin csomag összeállítás. Sajnos a piacon nincs hozzáfogható emelt dózisú multivitamin készítmény. Minden nap szedem a kis csomagokat, de az eredménye is megvan, hiszen amióta szedem, több mint másfél éve nem voltam beteg!”

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com