Detox Formula

Detox Formula
Detox FormulaDetox Formula

Kizárólag természetes, növényi összetevőkből álló készítmény. A szervezetben a mindennapi élet során nehézfémek, mérgek egész sora halmozódik fel. Ezeknek azonban semmi keresnivalójuk nincsen a szervezetben. Léteznek speciális tápanyagok, melyek segíthetik szervezet méregtelenítését, és ezáltal hozzájárulhatnak egy minőségibb élethez.

Kategória: Címke: Brand:

Detox Formulának több, természetes, növényi összetevőt tartalmaz.

A szervezetben a mindennapi élet során nehézfémek, mérgek egész sora halmozódik fel. Ezeknek azonban semmi keresnivalójuk nincsen a szervezetben, csak károsítják az egészségünket. Léteznek speciális tápanyagok, melyek segíthetik szervezet méregtelenítését, és ezáltal hozzájárulhatnak egy minőségibb élethez.

 

A detox Formula a következő összetevőket tartalmazza:

  • Fulvosav
  • Huminsav
  • Klorella
  • Lithotamnium calcarea (vörös alga)
  • Spirulina

 

A  humin- és fulvosavak segíthetnek csapdába ejteni és eltávolítani a szervezetből a felhalmozódott káros anyagokat.

spirulina és a klorella kiváló tápanyagforrások. Segítik a szervezet méregtelenítő, megtisztuló folyamatait és normalizálja az anyagcserét. A klorellát már nagyon régóta használják ilyen célokra. Kiszűri a mérgező nehézfémeket a szervezetből.

A spirulináról már az ókori görögök is úgy tartották, hogy igazán különleges tulajdonságokkal bíró étel. A mitológia szerint a szépség és a szerelem istennője, Aphrodité egyedülálló szépségét, csillogó haját és ragyogóan selymes bőrét a tengervíznek és a benne rejlő kincseknek: a tengeri sónak, az  iszapnak és az algának köszönhette. A spirulina mikroszkopikus vizinövény az emberi szervezet számára értékes anyagokat tartalmaz. Rendkívül gazdag tápanyagokban, melyek egyensúlyban is vannak a szervezetbe. Az űrhajósok is gyakran fogyasztanak spirulina és vörös algakészítményeket. Csökkentheti az éhségérzetet.

A Detox Formulának még egy különleges összetevője van. A benne található vörös alga (Lithotamnium calcareum) egy 100%-osan növényi eredetű ásványi anyag forrás. Az Írországtól délnyugatra fekvő tiszta Atlanti-óceáni vizekből származik. Ásványi anyagokban rendkívül gazdag, makro- és mikrokomponenseket egyaránt tartalmaz. A vörös alga gazdag ásványi anyag tartalma mellett a nyomelemek sokasága biztosítja egyedülálló összetételét. Ennek is köszönheti kiváló méregtelenítő képességét, az ásványi anyagok ugyanis létfontosságúak a szervezetre nézve. A sok pozítiv nyomelemének tartalmaz, mely védelmet ad az immunrendszernek.

Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.

Az ásványi anyagoknak méregtelenítő képességük lehet, ugyanis létfontosságúak a szervezetre nézve.

Hasonló termékünk a Metal Balance. Itt nézheti meg…

 

 

Figyelmeztetés

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés

90 kapszula

Napi ajánlott mennyiség

Felnőtteknek 1 kapszula 15-20 perccel az étkezés előtt

OÉTI bejegyzési szám

7383/2010

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Detox Formula”

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Érdekelhetnek még…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com