Vitaking Katalógus

Eljött az évnek az a szakasza, amikor az embereknek egy tökéletesen működő, egészséges immunrendszer kell annak érdekében, hogy elkerüljék a megfázásokat, az influenzát és általában a tél derekától az első tavaszi gyümölcsök megjelenéséig tartó “betegségszezont”.

Az immunrendszer egy összetett, finom, állandóan változó és folyamatosan megújuló rendszer. Amellett, hogy egészséges ételeket eszünk, megfelelő mennyiségű folyadékot iszunk, és sokat mozgunk a friss levegőn, fontos pótolni a vitaminokat. Ezen kívül egyéb étrend-kiegészítőkkel is támogathatjuk szervezetünk természetes védekezőképességét.

A megújult Vitaking katalógus segítségével könnyen kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb kiegészítést!

Az étrend-kiegészítő a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat és amivel érdemes kiegészíteni a mindennapi étkezést.

A legújabb kutatások szerint az NRV (felnőttek számára javasolt napi bevitel) – értékek többszörösére van szükség ahhoz, hogy a szervezet semmilyen körülmények között se szenvedjen hiányt ezen tápanyagokból.

A legtöbb Vitaking termékben az országban engedélyezett legmagasabb hatóanyag mennyiséggel találkozhatsz.

Megújult katalógusunkban igyekeztünk feltüntetni a legtöbb komplex termék mellett a hatóanyag táblázatot is. Így könnyebben össze tudod hasonlítani a piacon kapató egyéb készítményekkel a termékeinket. Ha étrend-kiegészítőt keresel, válaszd az életmódodnak leginkább megfelelőt, s persze a magas hatóanyag-tartalmú készítményeket. Ne érd be kevesebbel!

Íme a megújult katalógus! (a teljes képernyős mérethez kattints ide)