Kollagén - Hogyan és miben segíthet?

A kollagén napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Hogyan juthatunk hozzá? Miben segít? Melyik a leghatásosabb formája? A videóban ezekre a kérdésekre ad választ Nagy Zsolt, a Vitaking Kft. értékesítési vezetője.

A kollagén alapvetően nem az étrendkiegészítők kategóriájába sorolható, hiszen inkább élelmiszernek mondható. Mégis nagyrészt olyan cégek forgalmazzák, akik az egészséges életmóddal és az étrendkiegészítőkkel foglalkoznak. Ennek oka az lehet, hogy ebben a formában nem igazán fordul elő a természetben.

Mi is a kollagén?

Ez az anyag valójában egy nagyon rugalmas fehérje, egy iszonyatosan nagy molekula. Ebből adódóan ebben a formában szervezetünk nem hasznosítja túl hatékonyan.

Milyen ételekben található meg a kollagén? Hogy érdemes ezeket elkészítenem, fogyasztanom ahhoz, hogy igazán hatékony legyen? Mi van akkor, ha az adott ételeket nem szívesen fogyasztom? Hogyan használja fel a szervezetem a kollagént?

Ezekre a kérdésekre ad választ Neked Nagy Zsolt legújabb videója. Zsolt ezen a felvételen közérthetően és röviden mesél erről az általa igencsak kedvelt témáról. A legvégén pedig hasznos adatokat is ad Neked ahhoz, hogy könnyedén kiválaszthasd azt a kollagén terméket, ami igazán hasznos lehet számodra.

Iratkozz fel Youtube csatornánkra a videó végén található logóra kattintva, hogy biztosan ne maradj le egyetlen újdonságunkról sem!