Karácsonyi csomag

Ne törje tovább a fejét a karácsonyi ajándékokon, mi már kitaláltuk a megfelelő összeállítást, ráadásul bele is tettük egy igazán különleges karácsonyi díszdobozba, így már a csomagolópapírra sem kell időt, pénzt és energiát fordítania! Kétféle csomag készült, ami csomagonként két-két kiváló top termékünket tartalmazza. Ajándékozzon egészséget!

Karácsonyi csomag I. – C-vtiamin 1000mg Biof. + D3-vitamin 4000NE

Vitaking karácsonyi csomag! Ajándékozzon egészséget!A Vitaking C-vitamin 1000mg bioflavonoidokkal egy prémium kategóriás, minőségi C-vitamin készítmény rengeteg citrus bioflavonoiddal, acerolával és csipkebogyóval kiegészítve. A sok természetes összetevő teszi igazán különlegessé ezt a C-vitamin készítményt.

Az 1000mg C-vitamin mellett minden tabletta tartalmaz még 50mg citrus bioflavonoidot, 50mg acerolát (barbadoszi cseresznye), valamint 10mg csipkebogyót is. 90 db-os kiszerelésben található a termékben!

A csomag másik terméke a 90 db-os 4000NE hatóanyag-tartalmú D3 vitamin kapszula. A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe. A napfényvitaminnak is nevezett D-vitamin fontos szerepet játszik a csontok egészségében, a megfelelő izomműködésben és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Karácsonyi csomag II. – Omega-3 (1200mg) + Gingko Biloba (120mg)

Ajándékozzon egészséget!Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének megőrzésében. A halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA)  hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez, a DHA hozzájárul a normál agymű­ködés  és normál látás fenntartásához. A termék 90 db 1200 mg-os Omega 3 kapszulát tartalmaz.

A Ginkgo Biloba, másnéven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. Ezen felül hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához. A termék 60 db, 120 mg-os Ginkgo Biloba kapszulát tartalmaz.

Ajándékozzon egészséget szeretteinek!

A díszdobozos vitaminokat keresse kedvenc vitamin üzletében, bioboltjában vagy patikájában!

Vitaking partnerek térkép