VitaDrink

VitaDrink
VitaDrinkVitaDrink

VitaDrink egy kellemes ízű, málnás multivitamin italpor 1000 mg C-vitaminnal, B-vitaminokkal és jelentős mennyiségű értékes ásványi anyaggal.

VitaDrink – multivitamin italpor

Ha nem szereti lenyelni a tablettákat vagy a kapszulákat, próbálja ki ezt a kellemes, málnás ízű multivitamin italport. Már az első adagnál meg fogja szeretni az ízét! A VitaDrink multivitamin ital a vitaminok mellett tartalmaz jelentős mennyiségű ásványi sót is, elsősorban foszfort, káliumot és magnéziumot, kisebb mennyiségben pedig mangánt, kalciumot és nátriumot. Az oldott ásványok és vitaminok felszívódása gyorsabb, mintha tablettában nyelné le ezt a mennyiséget.

A VitaDrinkben a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz is. A magnézium hozzájárul a normál csontozat és fogazat fenntartásához, idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál izomműködéshez. A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához és a haj, bőr, köröm normál állapotának fenntartásához is. A cink szerepet játszik a sejtosztódásban. A kálium hozzájárul a normál izomműködéshez és részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában és hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

Az italpor a vitaminokon és ásványi anyagokon kívül tartalmaz még alfa liponsavat és kvercetint.

Az Az alfa-liponsav (ALA) egy olyan tápanyag, amit egy ideig vitamin kategóriába soroltak de később kiderült, hogy bár kis mennyiségben, de az emberi szervezet is képes szintetizálni. Az emberi szervezet szinte minden sejtjére hat. Ezen kívül például segítheti a B-vitaminokat, hogy a szénhidrát- , fehérje- , zsíranyagcserére kifejtsék hatásukat.

Felhasználási javaslat

A tasak tartalmát egy pohár hideg vízben javasolt elkeverni, ezután azonnal fogyasztható. Az így elkészített multivitamin ital 18-féle értékes összetevőt tartalmaz, amelyek  hatását azonnal érezheti saját magán.

Egy doboz Vitaking-VitaDrink 10 zacskó málnás ízű multivitamin italport tartalmaz.

 

Kellemes ízének köszönhetően a gyermekek is szívesen fogyasztják.

 

Próbálja ki a Multi Sport Ital változatban is, amivel fel tudja magát tölteni energiával és pótolni tudja a fizikai munka vagy edzés során elvesztett vitaminokat, és ásványi sókat! Amiben 35 adag kellemes, málnás ízű italport van.

 

Figyelmeztetés

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés

10 csomag

OGYÉI nyilvántartási szám

18023/2016

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “VitaDrink”

Érdekelhetnek még…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com